============================================= -->
Özcan Uygur ’74
ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nden 1980 yılında lisans, 1983 yılında lisansüstü diplomalarını aldı. 1986 yılında Semra Uygur ile birlikte Uygur Mimarlık’ ın kurucu ortağı oldu. Katıldığı yetmişin üzerinde mimari proje yarışmasında dokuzu birincilik olmak üzere kırk ödül ve mansiyon kazandı. Ulusal mimari proje yarışmalarında asli jürilikler yaptı. TED Ankara Koleji Yumrubel Yerleşkesi ile Mimarlar Odası 2004 Ulusal Mimarlık Ödülleri’nde yapı dalı ödülü, CER Modern Sanatlar Merkezi ile TSMD 2010 yılı tasarım ödülü ve Diyarbakır Yenişehir Belediye Binası ile  Mimarlar Odası 2018 Ulusal Mimarlık Ödülleri’nde yapı dalı ödülünü aldı. 2015 yılında 2A Asian Architecture Awards kapsamında farklı kategorilerde iki projesi ile iki birincilik ödülü ve 2016’da Güngören Tozkoparan Ortaokulu ile THBB Mimarlık Ödülü’nü kazandı.
Onur Yüncü ’96
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden 2000 yılında mezun olan Onur Yüncü, aynı bölümde yüksek lisans ve doktorasını da tamamladı. 2001-2013 yılları arasında aynı bölümde araştırma görevlisi ve öğretim üyesi olarak tasarım stüdyolarında ders verdi. Bu dönemde farklı üniversitelerde tasarım stüdyolarında konuk jüri üyesi olarak görev yaptı. Akademik çalışmaları ile birlikte mimarlık pratiğini sürdüren Yüncü’nün başlıca ilgi alanı, pratik bilginin akademik bilgi ile ilişkisi olmuştur. Onur Yüncü’nün mimarlık yarışmalarından aldığı çeşitli ödülleri vardır.
Berna Tanrıverdi ’88
1992 yılında ODTÜ Mimarlık Bölümü’nden mezun olduktan sonra yüksek lisans eğitimini ABD’de tamamladı. Bu süre içinde çeşitli Avrupa ülkelerinde de tasarım stüdyosu programlarına katıldı. ve 2000 yılında Türkiye’ye dönerek kendi mimarlık ofisini kuran Tanrıverdi, aynı zamanda Bilkent Üniversitesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünde yarı-zamanlı öğretim görevlisidir.
Haldun Ertekin ’71
ODTÜ Mimarlık Bölümünden mezun olan Ertekin, lisansüstü derecesini 1982 yılında aldı. Mimarlık çalışmalarına, kurucusu olduğu Tasarım Atölyesinde başladı ve 1979- 1984 yılları arasında TMMOB Mimarlar Odasında yayın sekreterliği, yayın kurulu başkanlığı ve Mimarlık Dergisi genel yayın editörlüğünü yaptı. Bir süre yurt dışı projelerde çalışan Ertekin 1987 yılında MET Mimarlık ve Tasarım’ı kurdu. 1991-1993 yılları arasında ODTÜ Mimarlık fakültesinde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak çalıştı. 1994-2000 yılları arasında Mimarlar Derneğinde başkanlık yapan Haldun Ertekin, çeşitli proje yarışmalarından ödüller aldı.
Nami Hatırlı ’80
ODTÜ Mimarlık Bölümünden 1984 yılında mezun olan Hatırlı, bir süre mimarlık ofisinde proje yöneticisi olarak çalıştıktan sonra serbest meslek faaliyetlerine NCN Mimarlık ve Şehircilik firması ile başladı. 1993 yılında Yeşim Hatırlı ile birlikte kurduğu Hatırlı Mimarlık firmasında kurucu ortak, proje tasarımcısı ve yöneticisi olarak mesleğine devam ediyor. Aynı zamanda, 2017’den beri Atılım Üniversitesi GSTMF Mimarlık Bölümü 4. sınıf stüdyosunda yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak çalışıyor.
Oğuz Haşlakoğlu ’83
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ)  Resim Bölümünden lisans ve yüksek lisans derecelerini aldıktan sonra felsefe yüksek lisansı yaptı. 2003 yılında MSGSÜ’den resim alanında “sanatta yeterlik” derecesi aldı. 1995-99 yılları arasında İTÜ’de ve Kocaeli Üniversitesinde kuramsal ve uygulamalı dersler verdi. Aynı zamanda reklam sektöründe, ulusal ve uluslararası firmalarda grafik tasarımcı, sanat yönetmeni ve yaratıcı yönetmen olarak çalıştı. Yurtiçi ve yurtdışında kişisel ve karma sergilere katıldı, konferans ve seminerler verdi. Oğuz Haşlakoğlu, İTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünde doçent öğretim üyesi olarak temel tasarım, sanat felsefesi ve estetik alanlarında çalışmalarını sürdürüyor.
Umut İyigün ’90
İTÜ Mimarlık mezunu Umut İyigün, İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsünde lisansüstü çalışmasını tamamladı. 1995-1997 yılları arasında serbest tasarım çalışmaları yaptı ve yarışma projelerine katıldı. 1998 yılında Murat Aksu ile birlikte MUUM’u kurdu. Çeşitli mimarlık fakültelerinde davetli proje yürütücülüğü ve jüri çalışmalarına katıldı. Ulusal ve uluslararası mimarlık yarışmalarında, çeşitli kategorilerde ödül almasının yanı sıra, birçok önemli yarışmada jüri üyesi olarak yer aldı .2016 yılı itibariyle İTÜ Mimarlık Fakültesinde davetli öğretim üyesi olarak “Pitstop-Agile Design Studio” proje stüdyosunu yönetiyor.
Hilmi Güner ’83
ODTÜ Mimarlık Bölümü’nden 1987 yılında mezun olduktan sonra ODTÜ Mimarlık Fakültesi bünyesindeki döner sermaye projelerinde çalıştı. 1992 yılında iki ortağı ile birlikte Artı Tasarım’ı ve 2008’de Hilmi Güner Mimarlık Ofisini kurdu. Güner, yurt içinde ve yurt dışında birçok kentsel tasarım, mimari tasarım, iç mimari tasarım, peyzaj tasarımı ve uygulama projeleri gerçekleştirdi, ödüller kazandı. Hilmi Güner ayrıca, ODTÜ Mimarlık Bölümü’nde peyzaj tasarımı stüdyosunda ve Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nde tasarım stüdyosunda yarı zamanlı öğretim görevliliği yaptı.